DocRoom

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egészségügyi Kutatási Programja

DocRoom

Rólunk

Hiánypótló
kutatások

A DocRoom egészségügyi kutatási programot 2022-ben alapította a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Egyetemekkel, szociális intézményekkel közösen keressük a hajléktalanellátásban az egészségügy fejlesztési lehetőségeit. Kutatásainkkal, ajánlások megfogalmazásával, jó gyakorlatok gyűjtésével, és azok széles körű megosztásával segítjük a területen dolgozókat, döntéshozókat. 

A Máltai
küldetés

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat több, mint 30 éves fennállása alatt folyamatosan nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a hátrányt szenvedőket segítse, és csökkentse a társadalmi egyenlőtlenségeket. Minden eszközünkkel azon vagyunk, hogy méltó és emberséges körülményeket teremtsünk mindenki számára. Hajléktalan személyeket segítő intézményeink hálózata országszerte nyitva áll bárki előtt.

KERESSEN MINKET!

drbekasisandor

Dr. Békási Sándor

Kutatásvezető

Háziorvos, egészségügyi menedzser. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egészségügyi Centrumának vezetője. A Fitpuli digitális egészségügyi startup társalapítója, termékfejlesztési vezetője. Az Európai Bizottság külső szakértője.

BEKASI.SANDOR@MALTAI.HU

suriszilvia

suri Szilvia

Kommunikációs vezető

Újságíró, gyógypedagógus, közösségszervező. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat kommunikációs munkatársa. A Zabszalma Alapítvány kurátora.

DOCROOM@MALTAI.HU