DocRoom

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egészségügyi Kutatási Programja

Támogasson minket az Európai Szociális Szolgáltatások Díja szavazáson!

Büszkék vagyunk arra, hogy a DocRoom, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egészségügyi kutatási programja döntőbe került az Európai Szociális Szolgáltatások Díja (ESSA) megmérettetésen. A díjról a szakmai zsűri és a közönség együttesen dönt. A döntős programokra október végéig online lehet szavazni.

Támogassa munkánkat, kérjük, szavazzon ránk a essa-eu.org/vote/ oldalon. A DocRoom a Research program (kutatási program) alkategóriában szerepel, amely sorrendben az 5. kategória a szavazólapon.

Ahhoz, hogy érvényes legyen a voks, minden kategóriában le kell adni egy-egy szavazatot, és a szavazólap legvégén meg kell adni a személyes adatokat, valamint ki kell pipálni a hozzájáruló négyzetet (ez csak az adatellenőrzés miatt szükséges). A kitöltés maximum 5 percet vesz igénybe.

A 2022-es nemzetközi díjjal azokat a szociális szolgáltatásokat ismerik el, amelyek olyan innovatív folyamatot, terméket, megközelítést, modellt vagy kutatási programot fejlesztettek ki, és valósítottak meg, amely javítja a szociális szolgáltatások minőségét, támogatva ezzel a rászoruló embereket.

További blogbejegyzések:

Megosztás: